Saturday, May 29, 2010

Erotske price - Stranac

Znala je da ne treba da bude tamo, on je bio stranac, ni sama nije znala zasto je prihvatila poziv da udje u tu njegov stan. Sigurno je privukao njegov izgled, bio je visok, plavih ociju i misicavog tela. Kako je prolazila njegovom sobom mogla je da primeti samo knjige, pa je pomislila da on nije tip coveka koji bi napao i iskoristio zenu.

Odjednom je prestao ici po sobi i uputio pogled ka njoj, njeno srce je pocelo lupati sve jace pri pomisli sta bi taj covek mogao da uradi. Pomerio se blize njoj. Pa je uhvatio za ruke i poceo nezno da ljubi, a ona u pocetku nije reagovala.

Setila se da joj je muz kod kuce i da treba da ga nazove ali je strast postala sve veca u borbi.

Podigao ju je i odneo na krevet gde je polozio. Uhvatio je za ruke i poljubio. Otvorio joj je jaknu i ljubio po grudima. Pokusala je dam u se odupre jer je znala njegovu nameru.

Polako se spustao do pupka i njega nezno ljubio, te joj skinuo suknju.

Spustao se sve nize a ona ga je uhvatila za glavu i gurala od sebe ali je pocela da vristi i stenje sve vise iz zadovoljstva kada je poceo da se igra sa njenim klitorisom, sva se tresla od straha i uzbudjenja.

Ustao je i po njegovom licu se moglo videti da zeli jos vise, pa je skinuo pantalone, izleteo je tada njegov ogroman tvrdi penis. Pomerio se na krevet tacno na nju, gledao je licem u lice, a ona je mogla osetiti kako taj tvrdi penis lupa po njenoj vagini.

Tada je samo zelela da ga oseti u sebi. Polako ga je gurao u nju i milovao po vratu i usnama. Polako je nabijao penis pa sve brze i brze. Zelela je da prestane pa je pocela vikati, usporio je, a ona je mogla da ga oseti u sebi. Prestao je, pogledao je u oci i poljubio po usnama, nije mogla da dise, polako je ustao i otisao u drugu sobu.

Pocela je razmisljati o tome sta joj se desilo, obukla se brzo i otisla napolje.

Rekla je prijateljicama da sta joj se desilo u toj noci strasti sa nepoznatim covekom, nikada nije saznala njegovo ime..

VN:F
This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

View the Original article

No comments:

Post a Comment