Thursday, March 25, 2010

Mlade mame


"Što je sljedeće na dnevnom redu, Carol," Dr. Cameron Fixx upita njegova sestra, "ništa teško nadam se!?!" "Nema takve sreće," rekla je kroz smijeh, "imamo žene u čekaonici s tim što što mislimo da je i utjecali umnjak. "" Da smo u datoteku na nju je već, "doktor pitao!?! "Nope, potpuno novi pacijent," Carol je odgovorio: "ona je samo preselila u grad i kaže kako ona perverzne mame nije vidjela stomatolog u više od deset godina, a ja mislim da mogu vidjeti zašto, ona prepala na smrt." "Koliko se ona , u svakom slučaju, "doktor pitao:" možda ona premijera kandidata za naš novi tretman tehnika!?! "" Izgleda da se oko četrdeset pet ili tako, "Carol je odgovorio:" i ja mislio isto o liječenju. "" Pa, neka je ne držati dama čekanju ", rekao je dr. Fixx sa smiješkom," pitaj nju i. "
"Ja sam Dr. Mlade mame Cameron Fixx, i da ste Miss Zime, je li tako?!!" "Uh, da, odgovori ona," Kaye Zime, JA pravedan je dobio u grad prošli tjedan, ja sam radio kao urednik lokalnih novina. "" Pa to je lijepo da ste se kao član naše zajednice ", doktor je erotske mlade mame rekao dok je ushering Kaye na pregled stolice," sada, Let's imaju pogled na taj zub. "Nakon što joj zube temeljita ide preko, dr. Fixx naručio seriju X-zrake kako bi utvrdili je li Kaye Zime uistinu imaju utjecali zuba, ali od izgleda stvari, koji je upravo ono što je imala.

Desetak minuta poslije Carol uručio Dr.Fixx samo razvijene slike, i nakon samo minute lektira je najavio: "Bojim se da smo bili u pravu na prvom mjestu, imate utjecali umnjak u donjem desnom kvadrantu, pa su idući u morati otići i ono pokrasti. "Dr. Fixx mogao vidjeti odmah da Kaye Zime rasla sve više napeti i uznemireni na sam ipak vlasništvo oralne kirurgije. On je pogledala na to Carol i pažljivo broached subjekt tražeći tiho, "Ti si jako nervozan zar ne, Kaye!?!" "Ti ne znaš pola od toga", rekla dvaina moaned, "Ja sam tako blizu trčanje vanjska strana od ovdje ne bi vjerovao. "Pa neka je ne učiniti", rekao je dr. Fixx tiho, "mi imamo plan."
"Ohhhhh, gosh ovu stvar boli" Kaye Zime moaned držeći joj bolne vilice, "si rekao nešto o uzimanju plan!?!" "Uh, da," Carol je odgovorio: "Ovo je vrlo neobična tehniku, ali mi kako naši pacijentica kad nam hvala liječenja je završen. "" Oh moj, ovo je bolno ", rekao je Kaye, dok grimase," ništa, samo bi bol nestati. "" Dobro, "Carol je odgovorio tiho, prva stvar da liječnik će učiniti je dati pucao od smijeha plina da se rub od od boli, nakon toga je stupio na snagu, on će vam dati nekoliko snimaka od analgetika u vašem čeljusti, a onda, i ja znam ovo zvuči ludo, ali to stvarno radi, ja ću podići vaše haljine i umetnite ovaj vibrator u vaginu. "" E-zašto bi trebate učiniti ", Kaye zamolio dok je u očito boli!?! "" Vrlo jednostavno, "Dr. Fixx upade," ako imate orgazam, sigurno neće biti ništa kao što razmišljam o svjetovnim i stomatologije. "" Oh, oh, oh, molimo žuri ", Kaye Winterws moaned," učiniti ništa nego samo to učiniti. "
"Dobro, Kaye," Carol pitao: "Možete li me čuti!?!" "Oh, da, to je puno bolje", Kaye, rekao je smiješeći se: "Ja jedva mogu osjetiti bol sada, hvala vam toliko." "To je vrlo dobro, Kaye, "Carol je odgovorio," sada ću umetnuti vibrator, pa samo ležala guzate mlade mame leđa i opustite se. "rajski plin je zasigurno radi svoj posao dobro, kao Kaye je osjećaj kao visok kao zmaj, i kao Rezultat nije ni primijetila kada je Carol podigla je svoju suknju i tugged off joj gaćice. "Moja te imati prilično donje rublje", Carol primijeti dok se gura nogama Kayes dovoljno daleko da se, osim vibra unutar nje. "Oh moj," Kaye smijali, "koje golica, Take It Easy". "Kako da se osjećam", Carol pitao!?! "Ne osjećam se stvar", Kaye giggled, "Jeste li zaista sviđa mi gaćice, oni su ružičaste ya know!?!" Carol nasmiješio sada sretna pacijenta i reče tiho: "I'm going to okret o, draga, tako da se pripreme. "Kaye bio nesvjestan bilo i sve, odnosno do malo vibra naglo je počeo zujati duboko u njoj tamnokose maca.
Kayes oči rastao širine puni utjecaj malo Hummer swept preko prepona joj joj izaziva to stenjanje i gotovo odmah ukrutiti kao orgazam oprana nad njom. "W-Wow", rekla mucao, "II nije sperma kao da je u dugo vremena, hvala vam toliko." Dr. Fixx valjane oči u njegovoj sestri i nastavila uzimajući dolje na posao na ruci, što je uklanjanje Kaye Zime 'umnjaka. Jedini problem je bio da svaki jedanput in kratak vremenski razmak Kaye cijelo tijelo će početi dršćući kao još jedan vrhunac će rušiti joj sada hiper osjetljivu vaginu. "Mislim da je u postavljanje neka vrsta zapisa," Dr. Fixx komentirao dok je radio svoj skalpel u Kaye's čeljusti, "koliko orgazama bi vam reći da je imao, izgubio sam računati na pet!?!" "Ne znam", Carol je odgovorio, "ali pogledajte gdje jebacina mame je njezinu ruku." doktor pogledala preko prema svojoj sestri, i nevjerojatno, Kaye Zime su joj ruku gore Carol's suknju i miluje je ispred nje vulve.
"My gosh, Carol," doktor odgovorio: "Vi ne morate je pustiti da to učine, samo povucite majčinu ruku." "Da li želite da učinim nešto što svibanj joj uzrujan," Carol je pitao malo promuklo! ?! "Uh, ne," Dr. Fixx odgovorio, "ali zvuk malo napeto." "T-napeto nije riječ za to," Carol dahnu, "reći što hoćete, ali ova dama zna točno gdje klitoris je, i neka mi da ti kažem ona zna što učiniti s njom, ohhhhhhhhhhh myyyyyyyyyy. "Na prvi Kaye Zime je zadovoljno trljanje ispred Carol's panty odjeven vuvla, ali kako sekundi pretvorila u prije, prstima postupno počela klizi unutar elastične noge bendova, gdje su naišli Carol 'vrlo dlakava maca usne. "Oh, oh," Carol dahnu opet, "S-ona je unutar mojih gaćica, ohhhhhh bogu da se osjeća tako lijepo, ohhhhhh, ona mi je ukazivanje, JA pravedan hatar uzimajući moje pussy fingered, mmmmmmm to je tako lijepo." Dr. Fixx radio kao brzo kao što je ljudski moguće, ali sada s dvije vrlo uzbuđuju žene da se s, on je kako bi bili sigurni da je on pažljivo završio posao na ruci, što je, naravno, vodi brigu o Kaye Zime 'zaražene zub.
Iako Carol nije navršilo orgazam, ona je trčanje čupav linija između puke uzbuđenja i vrhunac, a ona je gotovo siguran da Kaye Zime je to radi namjerno, pa kad dr. Fixx konačno objavio da je završio, povukli Kaye zujanje vibra od nje maca, i sa nevjerojatnim spretnost, skliznula mali Hummer do Carol i haljinu u njezinu parenje maca. Ako je uzeo pet sekundi da bi bio dugo vremena, jer gotovo odmah Carol's vagina potrese pet ili šest puta u redom su njoj pizda otrgnut u nizu najviše nevjerojatno zadovoljavajuće orgazme je ikada doživio u svom životu, sa ili bez čovjek. Dr. Fixx samo pogledala na bespomoćno kao dvije žene stenjali u bijedni zadovoljstvo kao svoje cunts naizgled dosadan izvan seksualnog kontrole, ostavljajući ih oboje dahtanje za zrak kao njihov metak krvnog tlaka kroz krov. Carol Noge su tako slaba od seksualno zlostavljanje je imala da je ona skliznula polako na pod, dok vuče nemilosrdni vibru od nje preko grijane maca.
Dr. Fixx praktički vodio svojim palim medicinska sestra, a kako je bio težak da joj pomogne na noge, bio je zapanjen što su spolno zaraženih sestra praktički grču njegove zadebljanja erekciju iz njegove hlače i gotovo je progutala cijelu. Upaljeno glasan vruce mlade mame Kaye Zime uspio mrmljati: "Shuck ga off, Carol, ljuštiti svojim velikim phrick." Dr. Fixx buljila dolje u njegove slatka mala medicinska sestra sa svojim velikim pijetao dolje joj grlo, a dok je on često pitao kakvi fuck je ona bi napravio, on nikada u svojim najluđim snovima shvatio da će ispasti da se seksualna sportaš. Kao što je napetost u svojoj torbi matice porasla intenzivnije, a njegov orgazam bio neizbježan, Carol trzanje na vibru sa svojom slobodnom rukom, baš kao i sperma jetted iz vrha njegove super tereti penis, ona zabili malo Hummer u njoj pizda s takvom okrutnošću da je dr. Fixx bio nešto zabrinut o stanju njoj pizda.
Nakon što je svatko imao priliku da siđe s njihove visoke, Kaye Zime kroz nju promrmljao gaze napuni usta, "A ja sam bio uplašen od odlaska u zubara, samo pogledajte što sam kojega nema." "Da," rekao je liječnik i ženama ", samo pogledajte ono što bih imati je propustila.

No comments:

Post a Comment