Wednesday, March 24, 2010

Mlade mame


Evan čuo vrata mračna mlade mame komora koledž otvoren iza njega, te tok svjetlosti došao izlijevanje u sobu. "Zatvori vrata, dammit!", Viknu on, pokušavajući svoj štit razvoju filma od svjetlosti. "Vi ćete se uništiti film!"
"Sorry", ženski jebanje mladih mama glas je rekao, i tresak vrata zatvorena. Evan whirled oko, spreman vikati opet, i vidio Minh, jedna od žena iz njegove fotografije klase.
"U redu", kazao je. Minh je bio previše lijep da vrisak u. Ona zgazi naprijed na crveno svjetlo, donoseći šapat njezina parfema - mošus i naranči - wafting na njegov nos. Svjetlo reflektira sa svoje sjajna crna kosa, vješanje u dugim pletenica joj niz leđa. Lice joj je u obliku srca, oči bile široke i smeđe, a njene usne pouted ljupko na njega. Evan proguta.
"Bio sam u nadi da bih se u tu", rekao je Minh. Mladu mamu Ona je zgazi opet naprijed, dok se njeno tijelo gotovo je hitan protiv njegove. Evan mogao vidjeti dolje, ispred svoje majice u sjeni između njenih grudi otresit. Njegov penis porasla na pažnju, pritiskom lagano protiv Minh u želudac. Ona širi svoje ruke preko prsa, milovati prstima preko njegove bradavice. Stajanje na prstima, ona je podigla glavu i poljubi ga lagano na usta. "I've been watching vas od prvog tjedna nastave."

Evan nije mogao vjerovati svojim sreća. Njegove ruke bile još uvijek u razvoju rješenja, te je pratio, bespomoćno, kao Minh otkopčan joj bluzu i mlada mama pustiti da on padne na zemlju, otkrivajući joj lijepe, sitne grudi, a bradavice poput čokolade bombona. Njegov penis je bombardovanje protiv zatvarač, a on kao gaped Minh kleknuo i unzipped njegove hlače. On groaned svoje ime kao ona poljubi duljinu njegove osovine i lizali njegove lopte, a potom stručno uze ga duboko u usta.
Evan fumbled završiti film Minh isisan njegov penis. Gibanje njezine ruke vitak i prilično usne bobbing gore i dolje njegov alat je da ga zabava u vožnji. Njegove ruke bile prekrivene film kemikalije, a on joj nije mogao dirati.
On je bacio film na stranu i pokušao je najbolje da zajebavati joj usta bez drzi glavu. Minh opušteno joj čeljust i pustiti Evan bušilica joj usta, glavu njegov penis udaranje natrag u usta. Evan gripped rub stola i povika kako je on došao. Minh je izdao svoj penis, ostavljajući svoje vruće sperme pucati na njene usne i lice. Kako je njegova bijela tekućina dripped down joj savršeno malo izgled, ona je ispružio je njezin ružičasti jezik i lizali se sve to off. Evan panted u očima.
"Moram oprati ruke", rekao je nespretno, i odjurila na to sudoper, njegov penis vješanje iz njegove hlače, još uvijek polu-uspravno. Kad je okrenuo opet, Minh je hodanje od mračna komora u fotografiji studio. On je slijedio brzo.
"Hoćete li uzeti neke slike od mene?" Minh flirted, trljajući joj bradavice nježno svojim prstima, što ih čini isplaziti invitingly.
Evan pogledao okolo i grabbed off kamera u blizini stolicu. On je odmah počeo snimanje, gledanje Minh kroz tražilo. Ona cupped joj grudi i lizali usnice, tragovi njegova sperma sušenja na njenom licu. Evan's penis nastala, za punu pozornost. Minh coyly pognut i svuče sa svoje traperice. Evan ju je uzeo slike u njoj malo bijele gaćice, njezina grm užaren mrko preko tanke tkanine.
Kao što je odvratio od njega, i pognut da maknete joj gaćice, Evan ponestalo filma. On je zamijenio film mahnito, a opet počela pucnjava na vrijeme kako biste vidjeli njezin širi njezine noge i širok pogled na njega među koljena. Joj maca usne bile male, ali engorged i ružičasta i mokra. Njena pička winked na njega kao što je širenje magarca-obraze i on je slika poslije slika. Pre-sperma tekla niz njegov penis na svoje loptice.
Minh sjedio na stolcu i širiti njezine noge. Ona je gumiran joj maca usne sa svojim prstom, guranje u stranu joj svilen crne kose pizda da izloži joj teško ružičasta klitoris. Ona je to valjani između njenih prstiju dok je naslonila glavu i leđa moaned. Evan mogao vidjeti da je njezina unutrašnjost bedara su bili sjajan s njom sokova.
Kamera je pao na svoju stranu kao Evan buljila u Minh, transfixed kao što je počela sama-jebeni prst, prste širi delikatno kao ona ispunjena je pička i vagina joj krema dripped down rukama. On stroked njegov penis dok je gledala joj dođe, palcu flicking grčevito nad njom krut klitoris.
Ne mogu se više kontrolirati, Evan spustiti kameru i išao na to Minh. Ona se okrenuo, stavljajući joj ruku na stolicu i wiggling joj čvrsto dupe invitingly na njega. Sa jednog tvrdog moždanog udara, pokopao sam duboko u njoj zbijeno twat hot, sokovi joj teče niz njegov penis bolan. On mi je snažno tuklo u Minh je pička, njegove loptice smacking mokro joj klitoris, svaki potisak podizanje joj prstima od tla kao i ona squealed moaned u ekstazi.
Minh's tight cunt stisnutu njegov penis dok je došla, i sa mladim mamama Evan osjetio njegove loptice ugovor, njegov penis lupanje kao što je izdao svoj vruće opterećenja u njoj čekajući razrez. On zabode dok nije zaustavio spurting, sperma kaplje niz mlade mame njegova osovina na njegove hlače. Minh okrenuo i zapela joj prste u njoj pička, čupanje pregršt njegova sperma i onda lizanje joj prstima čistim. onda je pao na koljena i lizali mu penis čist.
Oni su čuli korake u hodniku i Minh zgrabio joj odjeću i trče u mračna komora smijeha.
"Campus sigurnost", glas zove izvan vrata. "Sve je u redu ovdje?"
"Uh yeah," Evan zove. "Ne dolazi u, da ćete uništiti film."
Minh iščašenje na njezinu odjeću. "Let's razviti slike", rekla je ona. "Želim vidjeti kako oni došao."

No comments:

Post a Comment