Thursday, March 25, 2010

Mlade mame


"Što je sljedeće na dnevnom redu, Carol," Dr. Cameron Fixx upita njegova sestra, "ništa teško nadam se!?!" "Nema takve sreće," rekla je kroz smijeh, "imamo žene u čekaonici s tim što što mislimo da je i utjecali umnjak. "" Da smo u datoteku na nju je već, "doktor pitao!?! "Nope, potpuno novi pacijent," Carol je odgovorio: "ona je samo preselila u grad i kaže kako ona perverzne mame nije vidjela stomatolog u više od deset godina, a ja mislim da mogu vidjeti zašto, ona prepala na smrt." "Koliko se ona , u svakom slučaju, "doktor pitao:" možda ona premijera kandidata za naš novi tretman tehnika!?! "" Izgleda da se oko četrdeset pet ili tako, "Carol je odgovorio:" i ja mislio isto o liječenju. "" Pa, neka je ne držati dama čekanju ", rekao je dr. Fixx sa smiješkom," pitaj nju i. "
"Ja sam Dr. Mlade mame Cameron Fixx, i da ste Miss Zime, je li tako?!!" "Uh, da, odgovori ona," Kaye Zime, JA pravedan je dobio u grad prošli tjedan, ja sam radio kao urednik lokalnih novina. "" Pa to je lijepo da ste se kao član naše zajednice ", doktor je erotske mlade mame rekao dok je ushering Kaye na pregled stolice," sada, Let's imaju pogled na taj zub. "Nakon što joj zube temeljita ide preko, dr. Fixx naručio seriju X-zrake kako bi utvrdili je li Kaye Zime uistinu imaju utjecali zuba, ali od izgleda stvari, koji je upravo ono što je imala.

Desetak minuta poslije Carol uručio Dr.Fixx samo razvijene slike, i nakon samo minute lektira je najavio: "Bojim se da smo bili u pravu na prvom mjestu, imate utjecali umnjak u donjem desnom kvadrantu, pa su idući u morati otići i ono pokrasti. "Dr. Fixx mogao vidjeti odmah da Kaye Zime rasla sve više napeti i uznemireni na sam ipak vlasništvo oralne kirurgije. On je pogledala na to Carol i pažljivo broached subjekt tražeći tiho, "Ti si jako nervozan zar ne, Kaye!?!" "Ti ne znaš pola od toga", rekla dvaina moaned, "Ja sam tako blizu trčanje vanjska strana od ovdje ne bi vjerovao. "Pa neka je ne učiniti", rekao je dr. Fixx tiho, "mi imamo plan."
"Ohhhhh, gosh ovu stvar boli" Kaye Zime moaned držeći joj bolne vilice, "si rekao nešto o uzimanju plan!?!" "Uh, da," Carol je odgovorio: "Ovo je vrlo neobična tehniku, ali mi kako naši pacijentica kad nam hvala liječenja je završen. "" Oh moj, ovo je bolno ", rekao je Kaye, dok grimase," ništa, samo bi bol nestati. "" Dobro, "Carol je odgovorio tiho, prva stvar da liječnik će učiniti je dati pucao od smijeha plina da se rub od od boli, nakon toga je stupio na snagu, on će vam dati nekoliko snimaka od analgetika u vašem čeljusti, a onda, i ja znam ovo zvuči ludo, ali to stvarno radi, ja ću podići vaše haljine i umetnite ovaj vibrator u vaginu. "" E-zašto bi trebate učiniti ", Kaye zamolio dok je u očito boli!?! "" Vrlo jednostavno, "Dr. Fixx upade," ako imate orgazam, sigurno neće biti ništa kao što razmišljam o svjetovnim i stomatologije. "" Oh, oh, oh, molimo žuri ", Kaye Winterws moaned," učiniti ništa nego samo to učiniti. "
"Dobro, Kaye," Carol pitao: "Možete li me čuti!?!" "Oh, da, to je puno bolje", Kaye, rekao je smiješeći se: "Ja jedva mogu osjetiti bol sada, hvala vam toliko." "To je vrlo dobro, Kaye, "Carol je odgovorio," sada ću umetnuti vibrator, pa samo ležala guzate mlade mame leđa i opustite se. "rajski plin je zasigurno radi svoj posao dobro, kao Kaye je osjećaj kao visok kao zmaj, i kao Rezultat nije ni primijetila kada je Carol podigla je svoju suknju i tugged off joj gaćice. "Moja te imati prilično donje rublje", Carol primijeti dok se gura nogama Kayes dovoljno daleko da se, osim vibra unutar nje. "Oh moj," Kaye smijali, "koje golica, Take It Easy". "Kako da se osjećam", Carol pitao!?! "Ne osjećam se stvar", Kaye giggled, "Jeste li zaista sviđa mi gaćice, oni su ružičaste ya know!?!" Carol nasmiješio sada sretna pacijenta i reče tiho: "I'm going to okret o, draga, tako da se pripreme. "Kaye bio nesvjestan bilo i sve, odnosno do malo vibra naglo je počeo zujati duboko u njoj tamnokose maca.
Kayes oči rastao širine puni utjecaj malo Hummer swept preko prepona joj joj izaziva to stenjanje i gotovo odmah ukrutiti kao orgazam oprana nad njom. "W-Wow", rekla mucao, "II nije sperma kao da je u dugo vremena, hvala vam toliko." Dr. Fixx valjane oči u njegovoj sestri i nastavila uzimajući dolje na posao na ruci, što je uklanjanje Kaye Zime 'umnjaka. Jedini problem je bio da svaki jedanput in kratak vremenski razmak Kaye cijelo tijelo će početi dršćući kao još jedan vrhunac će rušiti joj sada hiper osjetljivu vaginu. "Mislim da je u postavljanje neka vrsta zapisa," Dr. Fixx komentirao dok je radio svoj skalpel u Kaye's čeljusti, "koliko orgazama bi vam reći da je imao, izgubio sam računati na pet!?!" "Ne znam", Carol je odgovorio, "ali pogledajte gdje jebacina mame je njezinu ruku." doktor pogledala preko prema svojoj sestri, i nevjerojatno, Kaye Zime su joj ruku gore Carol's suknju i miluje je ispred nje vulve.
"My gosh, Carol," doktor odgovorio: "Vi ne morate je pustiti da to učine, samo povucite majčinu ruku." "Da li želite da učinim nešto što svibanj joj uzrujan," Carol je pitao malo promuklo! ?! "Uh, ne," Dr. Fixx odgovorio, "ali zvuk malo napeto." "T-napeto nije riječ za to," Carol dahnu, "reći što hoćete, ali ova dama zna točno gdje klitoris je, i neka mi da ti kažem ona zna što učiniti s njom, ohhhhhhhhhhh myyyyyyyyyy. "Na prvi Kaye Zime je zadovoljno trljanje ispred Carol's panty odjeven vuvla, ali kako sekundi pretvorila u prije, prstima postupno počela klizi unutar elastične noge bendova, gdje su naišli Carol 'vrlo dlakava maca usne. "Oh, oh," Carol dahnu opet, "S-ona je unutar mojih gaćica, ohhhhhh bogu da se osjeća tako lijepo, ohhhhhh, ona mi je ukazivanje, JA pravedan hatar uzimajući moje pussy fingered, mmmmmmm to je tako lijepo." Dr. Fixx radio kao brzo kao što je ljudski moguće, ali sada s dvije vrlo uzbuđuju žene da se s, on je kako bi bili sigurni da je on pažljivo završio posao na ruci, što je, naravno, vodi brigu o Kaye Zime 'zaražene zub.
Iako Carol nije navršilo orgazam, ona je trčanje čupav linija između puke uzbuđenja i vrhunac, a ona je gotovo siguran da Kaye Zime je to radi namjerno, pa kad dr. Fixx konačno objavio da je završio, povukli Kaye zujanje vibra od nje maca, i sa nevjerojatnim spretnost, skliznula mali Hummer do Carol i haljinu u njezinu parenje maca. Ako je uzeo pet sekundi da bi bio dugo vremena, jer gotovo odmah Carol's vagina potrese pet ili šest puta u redom su njoj pizda otrgnut u nizu najviše nevjerojatno zadovoljavajuće orgazme je ikada doživio u svom životu, sa ili bez čovjek. Dr. Fixx samo pogledala na bespomoćno kao dvije žene stenjali u bijedni zadovoljstvo kao svoje cunts naizgled dosadan izvan seksualnog kontrole, ostavljajući ih oboje dahtanje za zrak kao njihov metak krvnog tlaka kroz krov. Carol Noge su tako slaba od seksualno zlostavljanje je imala da je ona skliznula polako na pod, dok vuče nemilosrdni vibru od nje preko grijane maca.
Dr. Fixx praktički vodio svojim palim medicinska sestra, a kako je bio težak da joj pomogne na noge, bio je zapanjen što su spolno zaraženih sestra praktički grču njegove zadebljanja erekciju iz njegove hlače i gotovo je progutala cijelu. Upaljeno glasan vruce mlade mame Kaye Zime uspio mrmljati: "Shuck ga off, Carol, ljuštiti svojim velikim phrick." Dr. Fixx buljila dolje u njegove slatka mala medicinska sestra sa svojim velikim pijetao dolje joj grlo, a dok je on često pitao kakvi fuck je ona bi napravio, on nikada u svojim najluđim snovima shvatio da će ispasti da se seksualna sportaš. Kao što je napetost u svojoj torbi matice porasla intenzivnije, a njegov orgazam bio neizbježan, Carol trzanje na vibru sa svojom slobodnom rukom, baš kao i sperma jetted iz vrha njegove super tereti penis, ona zabili malo Hummer u njoj pizda s takvom okrutnošću da je dr. Fixx bio nešto zabrinut o stanju njoj pizda.
Nakon što je svatko imao priliku da siđe s njihove visoke, Kaye Zime kroz nju promrmljao gaze napuni usta, "A ja sam bio uplašen od odlaska u zubara, samo pogledajte što sam kojega nema." "Da," rekao je liječnik i ženama ", samo pogledajte ono što bih imati je propustila.

Wednesday, March 24, 2010

Mlade mame


Evan čuo vrata mračna mlade mame komora koledž otvoren iza njega, te tok svjetlosti došao izlijevanje u sobu. "Zatvori vrata, dammit!", Viknu on, pokušavajući svoj štit razvoju filma od svjetlosti. "Vi ćete se uništiti film!"
"Sorry", ženski jebanje mladih mama glas je rekao, i tresak vrata zatvorena. Evan whirled oko, spreman vikati opet, i vidio Minh, jedna od žena iz njegove fotografije klase.
"U redu", kazao je. Minh je bio previše lijep da vrisak u. Ona zgazi naprijed na crveno svjetlo, donoseći šapat njezina parfema - mošus i naranči - wafting na njegov nos. Svjetlo reflektira sa svoje sjajna crna kosa, vješanje u dugim pletenica joj niz leđa. Lice joj je u obliku srca, oči bile široke i smeđe, a njene usne pouted ljupko na njega. Evan proguta.
"Bio sam u nadi da bih se u tu", rekao je Minh. Mladu mamu Ona je zgazi opet naprijed, dok se njeno tijelo gotovo je hitan protiv njegove. Evan mogao vidjeti dolje, ispred svoje majice u sjeni između njenih grudi otresit. Njegov penis porasla na pažnju, pritiskom lagano protiv Minh u želudac. Ona širi svoje ruke preko prsa, milovati prstima preko njegove bradavice. Stajanje na prstima, ona je podigla glavu i poljubi ga lagano na usta. "I've been watching vas od prvog tjedna nastave."

Evan nije mogao vjerovati svojim sreća. Njegove ruke bile još uvijek u razvoju rješenja, te je pratio, bespomoćno, kao Minh otkopčan joj bluzu i mlada mama pustiti da on padne na zemlju, otkrivajući joj lijepe, sitne grudi, a bradavice poput čokolade bombona. Njegov penis je bombardovanje protiv zatvarač, a on kao gaped Minh kleknuo i unzipped njegove hlače. On groaned svoje ime kao ona poljubi duljinu njegove osovine i lizali njegove lopte, a potom stručno uze ga duboko u usta.
Evan fumbled završiti film Minh isisan njegov penis. Gibanje njezine ruke vitak i prilično usne bobbing gore i dolje njegov alat je da ga zabava u vožnji. Njegove ruke bile prekrivene film kemikalije, a on joj nije mogao dirati.
On je bacio film na stranu i pokušao je najbolje da zajebavati joj usta bez drzi glavu. Minh opušteno joj čeljust i pustiti Evan bušilica joj usta, glavu njegov penis udaranje natrag u usta. Evan gripped rub stola i povika kako je on došao. Minh je izdao svoj penis, ostavljajući svoje vruće sperme pucati na njene usne i lice. Kako je njegova bijela tekućina dripped down joj savršeno malo izgled, ona je ispružio je njezin ružičasti jezik i lizali se sve to off. Evan panted u očima.
"Moram oprati ruke", rekao je nespretno, i odjurila na to sudoper, njegov penis vješanje iz njegove hlače, još uvijek polu-uspravno. Kad je okrenuo opet, Minh je hodanje od mračna komora u fotografiji studio. On je slijedio brzo.
"Hoćete li uzeti neke slike od mene?" Minh flirted, trljajući joj bradavice nježno svojim prstima, što ih čini isplaziti invitingly.
Evan pogledao okolo i grabbed off kamera u blizini stolicu. On je odmah počeo snimanje, gledanje Minh kroz tražilo. Ona cupped joj grudi i lizali usnice, tragovi njegova sperma sušenja na njenom licu. Evan's penis nastala, za punu pozornost. Minh coyly pognut i svuče sa svoje traperice. Evan ju je uzeo slike u njoj malo bijele gaćice, njezina grm užaren mrko preko tanke tkanine.
Kao što je odvratio od njega, i pognut da maknete joj gaćice, Evan ponestalo filma. On je zamijenio film mahnito, a opet počela pucnjava na vrijeme kako biste vidjeli njezin širi njezine noge i širok pogled na njega među koljena. Joj maca usne bile male, ali engorged i ružičasta i mokra. Njena pička winked na njega kao što je širenje magarca-obraze i on je slika poslije slika. Pre-sperma tekla niz njegov penis na svoje loptice.
Minh sjedio na stolcu i širiti njezine noge. Ona je gumiran joj maca usne sa svojim prstom, guranje u stranu joj svilen crne kose pizda da izloži joj teško ružičasta klitoris. Ona je to valjani između njenih prstiju dok je naslonila glavu i leđa moaned. Evan mogao vidjeti da je njezina unutrašnjost bedara su bili sjajan s njom sokova.
Kamera je pao na svoju stranu kao Evan buljila u Minh, transfixed kao što je počela sama-jebeni prst, prste širi delikatno kao ona ispunjena je pička i vagina joj krema dripped down rukama. On stroked njegov penis dok je gledala joj dođe, palcu flicking grčevito nad njom krut klitoris.
Ne mogu se više kontrolirati, Evan spustiti kameru i išao na to Minh. Ona se okrenuo, stavljajući joj ruku na stolicu i wiggling joj čvrsto dupe invitingly na njega. Sa jednog tvrdog moždanog udara, pokopao sam duboko u njoj zbijeno twat hot, sokovi joj teče niz njegov penis bolan. On mi je snažno tuklo u Minh je pička, njegove loptice smacking mokro joj klitoris, svaki potisak podizanje joj prstima od tla kao i ona squealed moaned u ekstazi.
Minh's tight cunt stisnutu njegov penis dok je došla, i sa mladim mamama Evan osjetio njegove loptice ugovor, njegov penis lupanje kao što je izdao svoj vruće opterećenja u njoj čekajući razrez. On zabode dok nije zaustavio spurting, sperma kaplje niz mlade mame njegova osovina na njegove hlače. Minh okrenuo i zapela joj prste u njoj pička, čupanje pregršt njegova sperma i onda lizanje joj prstima čistim. onda je pao na koljena i lizali mu penis čist.
Oni su čuli korake u hodniku i Minh zgrabio joj odjeću i trče u mračna komora smijeha.
"Campus sigurnost", glas zove izvan vrata. "Sve je u redu ovdje?"
"Uh yeah," Evan zove. "Ne dolazi u, da ćete uništiti film."
Minh iščašenje na njezinu odjeću. "Let's razviti slike", rekla je ona. "Želim vidjeti kako oni došao."